Певицата Жана Бергендорф беше  задържана в ареста за трети път.

...
Певицата Жана Бергендорф беше  задържана в ареста за трети път.
Коментари Харесай

Жана Бергендорф пак залитна към чашката и дрогата

Певицата Жана Бергендорф беше  задържана в ареста за трети път. Този път за вилнеене. Отишла с неин другар на посетители в столичния квартал  " Овча купел “. Към 3 часа сутринта двамата станали нападателни и почнали да чупят мебелите в непознатия дом. Домакинът подал сигнал в полицията. На място пристигнали чиновници на Министерство на вътрешните работи, които ги задържали, само че не прецизират дали са им направени проби за приложимост на алкохол и опиати. Образувано е бързо произвеждане за безчинство.

Според близки до изпълнителката тя продължава да взема опиати, тъй като е депресирана от неналичието на задоволително задължения. Само понякога имала участия в столичен клуб, само че като цяло нямала работа.

Дори обмисляла да емигрира в Лондон, където да си опитва шанса. От друга страната ставала по този начин нападателна, когато прекали с твърдите питиета и най-вероятно във въпросната нощ е била под въздействието на алкохола. 

През 2015 година певицата за първи път попадна зад решетките, откакто се сби с тогавашния си другар Леандър, а в жилището й беше открита марихуана. Жана твърдеше до последно, че джойнтът е бил за гаджето й, а тя не е пушила. Затова и против нея не беше повдигнато обвиняване.

На идната година Бергендорф пък беше упрекната за шофиране на кола след приложимост на наркотични субстанции, а две години по-късно показа за проблемите си с дрогата: „ Определено не бях готова за това да съм в устата на всички. Това се отрази на персоналния ми живот, на фамилията ми- на всичко. И то не по добър метод. Загубих дома си и ми се наложи да дремя в колата си. Дори се пристрастих към опиатите. Те станаха за мен повече от другари. Намирах отдушник, само че те ме унищожаваха. По това време не можех да го схвана “.

По-късно пред „ Галерия “ тя разкри, че се лекува за следващ път в клиника за подвластни.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР